CMS by Quick.Cms Created by haiNET

Norvacc med ISO 9001:2015-sertifisering

Norvacc er det første firmaet som vaksinerer fisk i Norge og som er sertifikert av International Organization for Standardization (ISO).

Profesjonell vaksinering av fisk

Norvacc ble grunnlagt som et svar på oppdrettsnæringens stadig økende krav til vaksinasjonstjenester av høy kvalitet. Gjennom grundig opplæring og strenge kontrollrutiner prøver vi å sikre at våre kunder får den kvaliteten de forventer.

Vaksinasjon bord

Firmæt tilbyr profesjonelle bord for vaksinering av oppdrettsfisk...

Ansvarlig og sikker utførelse - til den beste prisen i Norge

En trygg partner

Om oss

En fisk i oppdrett blir bare behandlet individuelt en gang i sin livssyklus - ved vaksinering. Det er viktig at dette arbeidet blir utført av profesjonelle!

Målet vårt er å redusere bivirkningene fra vaksinering til eit minimum. Det er derfor sentralt at fisken opplever minst mulig stress i forbindelse med vaksineringen.

Metoden vi benytter sikrer at fisken tilbringer et minimum av tid ute av karet og på vaksinasjonsbordet.

Som vaksinatører har vi også en unik mulighet til å gi fortløpende tilbakemeldinger til kunden om kvaliteten på de vaksinerte fiskene.

Takket være mange års erfaring i denne bransjen kan vi tilby en tjeneste med høy kvalitet!

Vi vet at vaksinasjon har en stor innvirkning på fiskens utvikling i senere stadier av produksjonsprosessen. Vi streber etter å gjennomføre vaksinasjoner med høy kvalitet slik at våre kunder og deres kunder er fornøyde.

Vi ser fram til å samarbeide med deg!

Nyheter
  • Norvacc med ISO-sertifisering

    Norvacc er det første firmaet som vaksinerer fisk i Norge og som er sertifikert av International Organization for Standardization (ISO). Norvacc blir første firma som vaksinerer fisk som får sertifikatet.

  • Ser deg på festival

    Ser deg på festival. Norvacc støtter polsk-norske musikalske møter.

ISO 9001:2008