CMS by Quick.Cms Created by haiNET

Norvacc med ISO 9001:2015-sertifisering

Norvacc er det første firmaet som vaksinerer fisk i Norge og som er sertifikert av International Organization for Standardization (ISO).

Profesjonell vaksinering av fisk

Norvacc ble grunnlagt som et svar på oppdrettsnæringens stadig økende krav til vaksinasjonstjenester av høy kvalitet. Gjennom grundig opplæring og strenge kontrollrutiner prøver vi å sikre at våre kunder får den kvaliteten de forventer.

Vaksinasjon bord

Firmæt tilbyr profesjonelle bord for vaksinering av oppdrettsfisk...

Ansvarlig og sikker utførelse - til den beste prisen i Norge

En trygg partner

Våre tjenester

Vi tilbyr manuell vaksinasjon av fisk med vaksine valgt av kunden. Vi bruker manuelle sprøyter utstyrt med forhandlerens originale tellesystem. Sprøytene er tilpasset for doser mellom 0.05 ml og 0.1 ml.

Vi jobber med alle fiskevaksiner som er tilgjengelige på det europeiske markedet, inkludert doble doser på 0,1 ml og 0,05 ml. Vi er også kurset i gjennomføring av intra- muskulær DNA-vaksinajson.

Takket være vår profesjonelle opplæring og erfaring er en vaksinatør i stand til å vaksinere opp mot 3000 fisk per time, samtidig som fisken blir sortert etter størrelse og helsestatus.

Vi samarbeider tett med anleggets ledelse og ansatte, i tillegg til med fiskehelsepersonell og vaksineprodusenter. Vi sikrer at kundens produkt holder den høyeste kvalitet! Målet er samtidig å minimere dødelighet assosiert med vaksinasjonsprosessen.

Vi følger alle regler, forskrifter og prosedyrer for HMS og IK-AKVA.

I tillegg til vaksinasjonsutførelse kan vi tilby personell opplært til gjennomføring av bedøvelse med ulike typer fra ulike produsenter.

Våre arbeidsgrupper blir spesialtilpasset kundens behov, og er fleksible med tanke på effektivitet, arbeidstid og tilgjengelighet.

Nyheter
  • Norvacc med ISO-sertifisering

    Norvacc er det første firmaet som vaksinerer fisk i Norge og som er sertifikert av International Organization for Standardization (ISO). Norvacc blir første firma som vaksinerer fisk som får sertifikatet.

  • Ser deg på festival

    Ser deg på festival. Norvacc støtter polsk-norske musikalske møter.

ISO 9001:2008